Reporting Pulls Up Empty Window in 9.6 SP1

Version 1

    Verified Product Versions

    LANDESK Management Suite 9.5LANDESK Management Suite 9.6

    Problem:

    When running a report, an empty window will pull up with the error "Failed to send request to /LDMS/ActiveReports.ReportService.asmx/RunReport - Internal Server Error"

     

    Resolution:

    Problem was fixed in 9.6 SP2. If upgrading to SP2 isn't a possibility, the following work around will help:

     

    Start with the web.config file.

    By default this is located here:

    c:\inetpub\wwwroot\landesk\ldms\web.config

     

    When testing it is always a good idea to make a backup. So copy it and add the extension.bak

     

    Now edit the original:

     

    At the end of the config file you will see this

    </configuration> this indicates the end of a variable pair all the commands and statements needed for the landesk IIS configuration exist between these pairs. The pair being

    <configuration> and </configuration>

    With the one with '/' in indicating the end of the pair.

     

    Place the following before the / one in the config file like so:

     

     

    <system.web.extensions>

    <scripting>

    <webServices>

    <jsonSerialization maxJsonLength="2147483644"/>

    </webServices>

    </scripting>

    </system.web.extensions>

     

    </configuration>

     

    Once done, save the web.config and reset iis by opening a cmd prompt as admin and typing 'iisreset'