1 Reply Latest reply on Jul 1, 2011 7:25 PM by MrGadget

    vpro wont work

    Rookie

      Hi,

       

      We have just started to try and implement vpro into our org and not having any luck...cant get pcs to provision.

       

      Keep getting the following error messages in the amtprovmgr2.log file:


      Wed, 09 Feb 2011 11:24:18 soap_ssl_client_context() return: 0
      Wed, 09 Feb 2011 11:24:18 Action: getCoreVersion
      Wed, 09 Feb 2011 11:24:18 Error: GetCoreVersion failed (status: 0x0000, res: 0x001a)
      Wed, 09 Feb 2011 11:24:18 SOAP 1.1 fault: SOAP-ENV:Client [no subcode]
      Wed, 09 Feb 2011 11:24:18 "SSL_ERROR_SSL
      error:14094438:SSL routines:SSL3_READ_BYTES:tlsv1 alert internal error"
      Detail: SSL connect failed in tcp_connect()

      Wed, 09 Feb 2011 11:24:18 Current password failed, use default credentials (PKI mode, res: 0x1a)
      Wed, 09 Feb 2011 11:24:18 Action: getCoreVersion
      Wed, 09 Feb 2011 11:24:19 Error: GetCoreVersion failed (status: 0x0000, res: 0x001a)
      Wed, 09 Feb 2011 11:24:19 SOAP 1.1 fault: SOAP-ENV:Client [no subcode]
      Wed, 09 Feb 2011 11:24:19 "Error observed by underlying BIO: No error"
      Detail: SSL connect failed in tcp_connect()

       

      The other question I have is will a standard SSL from godaddy work for vpro?

       

      Thanks

        • 1. Re: vpro wont work
          MrGadget Expert

          What version of amt is the computer using?  I got ssl messages in my log when trying to setup a Dell e6510 laptop. It has v6.1 AMT. It was a bitch getting it configured right to work. Took me 3 weeks but it was just a setting in the vpro bios setup.

          Version 5 AMT on my gx780usff was easy and I had no problem once SMB provisioning was set in the setup. (I had trouble if I choose enterprise).

          I have the landesk management console set for non-TTL. and put a password in the configuration.

          Version 6.1 AMT does not have the smb verses enterprise in its setup.