9 Replies Latest reply on May 7, 2008 4:47 PM by carlilek

    Policies and Gateway

    dgaines Apprentice

       

      I am testing the software gateway right now.  I know that the appliance is out, but for our needs we just can't justify that right now.   Everying this working correctly except I  can't seem to get a client to get policies through it.   When I run policy.sync, I get the following in the policy.sync log:

       

       

      Wed, 12 Mar 2008 14:48:23 Policy synchronization stated.

      Wed, 12 Mar 2008 14:48:23 Sending update request to core server.

      Wed, 12 Mar 2008 14:48:45 Web request returned 0 The web request was successful.

      Wed, 12 Mar 2008 14:48:45 Processing update response.

      Wed, 12 Mar 2008 14:48:45 Process update

      Wed, 12 Mar 2008 14:48:45 Client Hash:

      Wed, 12 Mar 2008 14:48:45 No Data Returned for Update check

      Wed, 12 Mar 2008 14:48:45 Get Update complete.

      Wed, 12 Mar 2008 14:49:00 Sending policy request to core server.

      Wed, 12 Mar 2008 14:49:00 Requesting policy for {E7ADA4EE-D800-7D4D-A3D4-2AA7A05FF9B6}, user domain\username, ldap user , ladp machine

      Wed, 12 Mar 2008 14:49:22 Web request returned 0 The web request was successful.

      Wed, 12 Mar 2008 14:49:22 Failed to persist the inventory id to the managed node database.

      Wed, 12 Mar 2008 14:49:22 Policy request has been processed.

      Wed, 12 Mar 2008 14:49:22 Checking for rescheduled policies

      Wed, 12 Mar 2008 14:49:22 Policy Synchronization application complete.

       

       

       

      The client does have a policy advertised to it as well.

       

       

      I am probably missing something obvious.  Any suggestions?