2 Replies Latest reply on Mar 29, 2012 11:12 AM by wculver

    Unable to multicast an image more than once.


      I recently got the PXE rep and MDR for my deployment area set up.  Doing single Classic Download images works perfectly.  When I go to do a Multicast image however, I can only send the image out once.  Any subsequent attempts result in the machines just sitting there doing nothing.  The logs don't show any errors of any sort, the target machines just report SLEEP every 5 minutes.  If I go in to the SDMCache folder and delete the image files, the image will once again deploy.  But, again, any subsequent attempts will result in nothing happening.  I'm PXE booting the machines into a Windows PE Managed environment and then taking the machines from the PXE Holding que and dragging them to the multicast OSD script I've created.  Like I said, it works great.....once.  I'm lost here.  Any ideas?  What logs or scripts do you need to see?

        • 1. Re: Unable to multicast an image more than once.



          Tried again today.  Image is initially copied over to the MDR and then broadcast to the machines.  Subsequent attempts fail.  It looks like they're stopping at the point where the first image attempt copied the image over to the MDR.  The image is already on the MDR though.  It's almost like it can't find the file now.  Here's the OSD log results.



          "180373E23602","OK",0,0:00:00,3/29/2012 12:23:54 PM,3/29/2012 12:23:54 PM,"WINPE, TIMEOUT=1800"
          "180373E23602","OK",-2147024809,0:00:01,3/29/2012 12:23:55 PM,3/29/2012 12:23:56 PM,"diskpart /s X:\LDClient\RMVOL.TXT"
          "180373E23602","OK",230227968,0:00:00,3/29/2012 12:23:57 PM,3/29/2012 12:23:57 PM,"ldrun drvmap.exe DOMAIN\USRNAME 2099BB2D7EF0D657B6FFAA1EDF5E30832BB4F627A3B H: """\\SERVER\ldmain""", STATUS FACILITY=3513"
          "180373E23602","OK",0,0:00:05,3/29/2012 12:23:58 PM,3/29/2012 12:24:03 PM,"SLEEP"
          "180373E23602","OK",0,0:00:02,3/29/2012 12:24:04 PM,3/29/2012 12:24:06 PM,"ldrun sdclient /f /o /dest="X:\LDClient\LDPathExist.exe" /p="http://SERVER/landesk/files/LDPathExist.exe" /disableclientqueue, STATUS"
          "180373E23602","OK",0,0:00:00,3/29/2012 12:24:07 PM,3/29/2012 12:24:07 PM,"ldrun LDPathExist.exe """H:\osd\imagew 2\imagew.exe""", STATUS"
          "180373E23602","OK",0,0:00:01,3/29/2012 12:24:08 PM,3/29/2012 12:24:09 PM,"diskpart /s X:\LDClient\WIPEDISK0PART1.TXT"
          "180373E23602","OK",0,0:00:03,3/29/2012 12:24:10 PM,3/29/2012 12:24:13 PM,"X:\LDClient\diskinfo new_temp_partition 12871 g  NTFS , STATUS"
          "180373E23602","OK",0,0:00:00,3/29/2012 12:24:14 PM,3/29/2012 12:24:14 PM,"reg add HKLM\SOFTWARE\Intel\LANDesk\LDWM\Distribution\Multicast /f /v <qt/>Cache Directory<qt/>  /t REG_SZ /d g:\"
          "180373E23602","OK",0,0:00:00,3/29/2012 12:24:15 PM,3/29/2012 12:24:15 PM,"X:\ldclient\tmcsvc.exe /no_service, ASYNC"
          "180373E23602","OK",0,0:00:15,3/29/2012 12:24:16 PM,3/29/2012 12:24:31 PM,"SLEEP"


          At this point it just returns the SLEEP code every 5 minutes.

          • 2. Re: Unable to multicast an image more than once.

            Ok, after further work, I have determined that it will pass the image again.  It just waits until it copies the image files back to the sdmcache folder again.  The files already exist in the folder, so what am I missing?