5 Replies Latest reply on Jun 19, 2012 4:32 PM by cplatero

    Receiving error "Sdclient.exe or the installation program was terminated at the client" when trying to deploy a batch file (run from source)

    katharinah Rookie

      Hi Community,

       

      i have a problem deploying packages via run from source. Packages with additional files with the delivery method Download from source aber working fine, but now i have some packages I need to install via run from source. I get following error:

      Receiving error "Sdclient.exe or the installation program was terminated at the client" when trying to deploy executable package

       

      Sun, 17 Jun 2012 08:53:56 3956 4084 Batch file Client Thread

      Sun, 17 Jun 2012 08:53:56 3956 4084 PackagePath:           [\\AppLANDeskPaketePro01.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64\Install MS EMC 2010 x64 SP2.bat]

      Sun, 17 Jun 2012 08:53:57 3956 4084 Checking preferred server path \\NASPRO14.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64\Install MS EMC 2010 x64 SP2.bat instead of \\AppLANDeskPaketePro01.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64\Install MS EMC 2010 x64 SP2.bat

      Sun, 17 Jun 2012 08:54:00 3956 4084 Path \\AppLANDeskPaketePro01.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64\Install MS EMC 2010 x64 SP2.bat was redirected to \\NASPRO14.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64\Install MS EMC 2010 x64 SP2.bat

      Sun, 17 Jun 2012 08:54:00 3956 4084 Download of '\\AppLANDeskPaketePro01.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64\Install MS EMC 2010 x64 SP2.bat' was redirected to '\\NASPRO14.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64\Install MS EMC 2010 x64 SP2.bat'

      Sun, 17 Jun 2012 08:54:00 3956 4084 Checking preferred server path \\NASPRO14.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64\Install MS EMC 2010 x64 SP2.bat instead of \\AppLANDeskPaketePro01.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64\Install MS EMC 2010 x64 SP2.bat

      Sun, 17 Jun 2012 08:54:00 3956 4084 Path \\AppLANDeskPaketePro01.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64\Install MS EMC 2010 x64 SP2.bat was redirected to \\NASPRO14.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64\Install MS EMC 2010 x64 SP2.bat

      Sun, 17 Jun 2012 08:54:00 3956 4084 Download of '\\AppLANDeskPaketePro01.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64\Install MS EMC 2010 x64 SP2.bat' was redirected to '\\NASPRO14.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64\Install MS EMC 2010 x64 SP2.bat'

      Sun, 17 Jun 2012 08:54:00 3956 4084 Adding '\\NASPRO14.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64' to the path

      Sun, 17 Jun 2012 08:54:02 3956 4084

      Sun, 17 Jun 2012 08:54:02 3956 4084 Installation result 8DB50001

      Sun, 17 Jun 2012 08:54:02 3956 4084               Status -1917517823: Package deployment complete.

       

       

      This is a simple batch file with following command:

       

      "\\Applandeskpaketepro01.carexpert.de\Pakete\MS EMC 2010 x64\setup.com" /R:MT

       

      The LANDesk User has access rights to this share and we're using prefered server technology.

       

      I figured out, when i deploy this package to the LANDesk Software Portal via Policy i get a status "Downloading" This is weired because i use "run from Source" in this policy.

      Maybe the delivery methods will not recognize "Run from source"

       

      Maybe someone has some more ideas.

      Thanks a lot

       

      Katharina