7 Replies Latest reply on Mar 4, 2013 1:24 PM by bnelson

    Provisioning: unable to Vboot(WinPE)

    JAquino Apprentice

      I am running management sutie 9.5 and I have just migrated from OSD to Provisioning. I have created a provisioning template that works perfectly at our main office where our core server is located and I am now trying to test this template at our remote site which has a PXE rep and a preferred server at the location. I can ran the task fine from the PXE menu, but when I schedule a provisioning task to reboot to Managed WinPE, the task fails and it seems to indicate that it is unable to download the bootmedia.wim file from the core server. See log below:

       

      2013-02-27 13:15:20(2496-968) ldProvision.exe:Using [UK-HEME-LMS1] for Core
      2013-02-27 13:15:20(2496-968) ldProvision.exe:Checking to see if smbios service is running.
      2013-02-27 13:15:20(2496-968) ldProvision.exe:Smbios service is running.
      2013-02-27 13:15:20(2496-968) ldProvision.exe:Getting server identifiers
      2013-02-27 13:15:20(2496-968) ldProvision.exe:Serial Number by WMI: 9QCK74J
      2013-02-27 13:15:20(2496-968) ldProvision.exe:Serial Number: 9QCK74J
      2013-02-27 13:15:20(2496-968) ldProvision.exe:ServerIdentifier::getAMT_GUID - Checking to see if smbios service is running
      2013-02-27 13:15:20(2496-968) ldProvision.exe:Checking to see if smbios service is running.
      2013-02-27 13:15:20(2496-968) ldProvision.exe:Smbios service is running.
      2013-02-27 13:15:20(2496-968) ldProvision.exe:Getting smbios service path.
      2013-02-27 13:15:20(2496-968) ldProvision.exe:ldProvision started
      2013-02-27 13:15:20(2496-968) ldProvision.exe:Going to add START:landesk.provisioning:C:\ldprovisioning\LaunchLdprovisionAsUser.exe C:\ldprovisioning\ldProvision.exe -c UK-HEME-LMS1 -t C:\ldprovisioning -w 15 -r 20 to C:\Program Files (x86)\LANDesk\Shared Files\\cbaroot\actions.ini
      2013-02-27 13:15:20(2496-968) ldProvision.exe:Create process (C:\Program Files (x86)\LANDesk\Shared Files\httpclient.exe) with args (  -f "c:\ldprovisioning\ldprovision_config.windows.xml" http://UK-HEME-LMS1/LdLogon/Provisioning/windows/ldprovision_config.windows.xml)
      2013-02-27 13:15:21(2496-968) ldProvision.exe:Process exit code:0
      2013-02-27 13:15:21(2496-968) ldProvision.exe:Create process (C:\Program Files (x86)\LANDesk\Shared Files\httpclient.exe) with args (  -f "c:\ldprovisioning\ProvisionGUI.exe" http://UK-HEME-LMS1/LdLogon/Provisioning/windows/ProvisionGUI.exe)
      2013-02-27 13:17:04(2496-968) ldProvision.exe:Process exit code:0
      2013-02-27 13:17:04(2496-968) ldProvision.exe:Create process (C:\Program Files (x86)\LANDesk\Shared Files\httpclient.exe) with args (  -f "c:\ldprovisioning\provcomm.dll" http://UK-HEME-LMS1/LdLogon/Provisioning/windows/provcomm.dll)
      2013-02-27 13:17:13(2496-968) ldProvision.exe:Process exit code:0
      2013-02-27 13:17:13(2496-968) ldProvision.exe:download prerequisite files OK
      2013-02-27 13:17:18(2496-968) ldProvision.exe:ProvisionGUI.exe not found. Can not show GUI.
      2013-02-27 13:17:18(2496-968) ldProvision.exe:Provision Mode = PROVISION_MODE_CORE_SID
      2013-02-27 13:17:23(2496-968) ldProvision.exe:Start TryallWebService Attempt:0.
      2013-02-27 13:17:26(2496-968) ldProvision.exe:End TryallWebService Attempt:0. ExitCode:0
      2013-02-27 13:17:26(2496-968) ldProvision.exe:Computer ID: 566
      2013-02-27 13:17:26(2496-968) ldProvision.exe:download template OK
      2013-02-27 13:17:26(2496-968) ldProvision.exe:handle session data OK
      2013-02-27 13:17:26(2496-968) ldProvision.exe:********************************** Begin processing actions **********************************
      2013-02-27 13:17:26(2496-968) ldProvision.exe:

      2013-02-27 13:17:26(2496-968) ldProvision.exe:*********  Begin an action - Reboot_shutdown
      2013-02-27 13:17:26(2496-968) ldProvision.exe:Do EnvironmentCheck
      2013-02-27 13:17:26(2496-968) ldProvision.exe:Is WinPE Action=0, Is WinPe Environment=0
      2013-02-27 13:17:26(2496-968) ldProvision.exe:Workdir in RebootHandler is C:\Program Files (x86)\LANDesk\LDClient\
      2013-02-27 13:17:26(2496-968) ldProvision.exe:Virtual Boot Requested.
      2013-02-27 13:17:26(2496-968) ldProvision.exe:Detected Vista or later operating system, prepare to perform BCD Vboot.
      2013-02-27 13:17:26(2496-968) ldProvision.exe:Downloading the file: /landesk/vboot/bootmedia.wim to c:\ldprovisioning\boot.wim
      2013-02-27 13:17:26(2496-968) ldProvision.exe:Create process (C:\Program Files (x86)\LANDesk\Shared Files\httpclient.exe) with args (  -f "c:\ldprovisioning\boot.wim" http://UK-HEME-LMS1/landesk/vboot/bootmedia.wim)
      2013-02-27 13:27:27(2496-968) ldProvision.exe:Process exit code:259
      2013-02-27 13:27:27(2496-968) ldProvision.exe:Downloading the file (c:\ldprovisioning\boot.wim) failed!
      2013-02-27 13:27:27(2496-968) ldProvision.exe:Prepare for virtual boot with BCD failed.
      2013-02-27 13:27:27(2496-968) ldProvision.exe:Caught exception in main: code=80001803H, file=.\ldProvision.cpp, line=1370
      2013-02-27 13:27:27(2496-968) ldProvision.exe:Call web service GetStatusString()
      2013-02-27 13:27:27(2496-968) ldProvision.exe:Start TryallWebService Attempt:0.
      2013-02-27 13:27:27(2496-968) ldProvision.exe:End TryallWebService Attempt:0. ExitCode:0
      2013-02-27 13:27:27(2496-968) ldProvision.exe:StatusString = The action failed.
      2013-02-27 13:27:27(2496-968) ldProvision.exe:Call web service SetActionStatus()
      2013-02-27 13:27:27(2496-968) ldProvision.exe:Start TryallWebService Attempt:0.
      2013-02-27 13:27:29(2496-968) ldProvision.exe:End TryallWebService Attempt:0. ExitCode:0
      2013-02-27 13:27:29(2496-968) ldProvision.exe:Create process (C:\Program Files (x86)\LANDesk\Shared Files\httpclient.exe) with args (  -f "ldsleep.exe" http://UK-HEME-LMS1/landesk/files/ldsleep.exe)
      2013-02-27 13:30:22(2496-968) ldProvision.exe:Process exit code:1

       

       

      The same provisioning task works fine when I attempt to run the on a windows 7 client here at are main office. I have tested the path  http://UK-HEME-LMS1/landesk/vboot/bootmedia.wim from the client at the remote site and can download this fine manually.

       

      Any advice greatly appreciated!

       

      Thanks