5 Replies Latest reply on Aug 1, 2013 9:14 AM by Laszlo

    Unable to See Data In Smartvue 1.1

    Laszlo Apprentice

      After upgrading to LDMS 9.5 SP1 I installed and configured Smartvue 1.1. Attempting to read http://<mycore>/smartvueweb/ I see no wifgets. Looking at LDGatherData.exe.log I see at the end.........

       

      07/17/2013 11:15:56 INFO  7284:1     RollingLog : Posting data to http://KCICSLDKWS-D1/SmartVueData/Usage

      07/17/2013 11:15:56 INFO  7284:1     RollingLog : The remote server returned an error: (400) Bad Request.

       

      Any ideas why?

        • 1. Re: Unable to See Data In Smartvue 1.1
          Apprentice

          I'm getting the same thing in my production domain, but not in my DEV domain. It's IIS on the point core that's the problem. My production and DEV domain both had SmartVue 1.0 operational and displaying data.

           

          I'm digging into it as well. Any suggestions are appreciated.

          • 2. Re: Unable to See Data In Smartvue 1.1
            Laszlo Apprentice

            Think I have more issues then just Data. I can see initial data using Chrome, but never updates. Under Software Browsers I only see IE, even after I installed Chrome, ran inventroy, and LDGatherData. My other issues is IE 9, 10, 11 (Beta) gives an error that it can't load Data List and Time Filter lists. Chrome does. May open a tivket with support at some point.

            • 3. Re: Unable to See Data In Smartvue 1.1
              Apprentice

              I uninstalled SmartVue and re-installed and now I recieve a http 500 error. I'm tired of fighting with it, going to create a support ticket and find out how to uninstall smartvue manually.

               


                Exception Details: System.Net.WebException: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.

               

              [WebException: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.]

                 System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() +6117395

                 LANDesk.SmartVue.WebConsole.Common.WebBaseClass.GetSAMLToken() +394

                 LANDesk.SmartVue.WebConsole.Common.WebBaseClass.OnLoad(EventArgs e) +204

                 LANDesk.SmartVue.WebConsole.UI.BaseClass.OnLoad(EventArgs e) +13

                 LANDesk.SmartVue.WebConsole.UI.index.OnLoad(EventArgs e) +13

                 System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +74

                 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +2207

              • 4. Re: Unable to See Data In Smartvue 1.1
                Laszlo Apprentice

                Well I opened a ticket with support but corrected my issue. SmartVue folder was not shared. As soon as I setup sharing and ran LDGatherData.exe, it posted the updated info

                 

                08/01/2013 11:33:33 INFO  9432:1     RollingLog : Posting data to http://KCICSLDKWS-D1/SmartVueData/Usage

                • 5. Re: Unable to See Data In Smartvue 1.1
                  Laszlo Apprentice

                  Back to not working again. So sharing it's it. Do not understand why it worked once.