7 Replies Latest reply on Mar 29, 2016 11:54 AM by regireed

    System Configuration Steps not Running (Provisioning)

    Rookie

      I have been slowly making progress in the Provisioning conversion of my current OSD scripting.

       

      The slight caveats in the process have been getting me into trouble.

       

      Currently, my process will Perform the following:

      All Pre-OS installation steps

           -Remove Partitions

      All OS installation steps

           -Deploy image

           -Set Active

           -Partition

      All Post-OS installation steps

           -Inject Script

           -Execute file

           -Configure Target OS

       

      Once the machine reboots into Windows and runs my unattend.xml it simply stops there.

       

      I have the following steps afterwards that are not running.  I've not seem the drive map so I'm wondering if it's getting stuck there first.

       

      System configuration

           -Map/unmap Drive

                Map a drive

                \\%corename%\osd

                i

           -Execute File

                i:\tools\win7drivers\copydrivers.exe

                /c

           -Execute File

                i:\tools\win7drivers\ldprep

                /path=c:\drivers

           -Copy Files

                i:\tools\win7drivers\8570Accel\*.*

                c:\installs\8570Accel

                Copy Subdirectories

           -Copy File

                i:\tools\setupcomplete.cmd

                c:\windows\setup\scripts\setupcomplete.cmd

           -Shutdown

                Reboot

                60