3 Replies Latest reply on Jun 19, 2014 6:54 PM by jkiuttu27

    9.5 SP 2 any action other than HII and inject script in Post OS installation fails and halts progress including CTOS, Wait, Make directory

    Apprentice

      This is a brand new core server with LANDesk SP2 installed. We do have a case open but I wanted to post this to the community to see if anyone else has seen this.

       

      HII runs normally and is sucessfull then CTOS fails with the following erro from the log:

       

      2014-04-29 22:40:13(1512-1992) ldProvision:*********  Begin an action - Configure_target_os

      2014-04-29 22:40:14(1512-1992) ldProvision:Do EnvironmentCheck

      2014-04-29 22:40:14(1512-1992) ldProvision:Is WinPE Action=1, Is WinPe Environment=1

      2014-04-29 22:40:14(1512-1992) ldProvision:Report might reboot status to core.

      2014-04-29 22:40:14(1512-1992) ldProvision:Call web service SetActionStatus()

      2014-04-29 22:40:14(1512-1992) ldProvision:Start TryallWebService Attempt:0.

      2014-04-29 22:40:14(1512-1992) ldProvision:End TryallWebService Attempt:0. ExitCode:0

      2014-04-29 22:40:14(1512-1992) ldProvision:Session Data: <variables/>

      2014-04-29 22:40:14(1512-1992) ldProvision:Caught exception in main: code=80001800H, file=..\shared\src\ProvisionAction.cpp, line=207

      2014-04-29 22:40:14(1512-1992) ldProvision:Call web service GetStatusString()

      2014-04-29 22:40:14(1512-1992) ldProvision:Start TryallWebService Attempt:0.

      2014-04-29 22:40:14(1512-1992) ldProvision:End TryallWebService Attempt:0. ExitCode:0

      2014-04-29 22:40:14(1512-1992) ldProvision:StatusString = An unknown action was specified: {0}.

      2014-04-29 22:40:14(1512-1992) ldProvision:Call web service SetActionStatus()

      2014-04-29 22:40:14(1512-1992) ldProvision:Start TryallWebService Attempt:0.

      2014-04-29 22:40:15(1512-1992) ldProvision:End TryallWebService Attempt:0. ExitCode:0

       

      I seaarched for the file ProvisionAction.cpp on the core and it does not exist

      Also, the unattend.xml is at the correct location J:\unattend.xml

      CTOS is not creating the directory LDProvision on the J:\ directory

       

      So I thought ok I will put a wait command of 120 seconds before the CTOS command..

      It failed also with the same type of error "An unknown action was specified"

       

      I also tried to create an action  to Make the Directory J:\Ldprovisioning which gave me the same error as above..

       

      I also tried a wait and make driectory command before HII and the task action fails If I take any commands out of the secotion and just leave inject script and HII  that part works but CTOS is failing so Provisioning is borken.. Mind you this is a brand new install of 9.5 SP2.

       

      Has anyone seen this and offer a fix??