5 Replies Latest reply on Nov 7, 2014 11:39 PM by Alex.Richardson

    autochk program not found skipping autocheck After image caputre

    Rookie

      We are getting new HP computers. I have a new Windows 7 X64 image. After I run sysprep OOBE with generalize. I shut down the computer. I then capture the image. The capture procedure works fine. When I try to use the new image... The computer looks like it is going to boot. I get past the windows screen and I see the logo but then it reboots after it displays a message "autochk program not found skipping autocheck" If I run safemode it will reboot after loading the drivers.

       

      If I boot the original syspreped drive that has only had the image taken on it (NOT Deployed) I get the same result.

       

      If I do the same process but before I capture the image I do a disk to disk acronis copy. The new drive will boot fine using acronis.

       

      I think that something may be getting messed up with the MBR when I capture a image but I don't understand how.

       

      --------------------------------------------------------------------------

      [11/06/2014 11:24:28 am] /b /uy /d:0 /rb:0 /max:2GB /f:i:\WINDOW~1\LD40A8F0621F5D

      [11/06/2014 11:24:28 am] Image for Windows 2.79 (GUI)

      [11/06/2014 11:24:28 am] Starting ...

      imagew.exe /b /uy /d:w0 /f:"i:\WINDOW~1\LD40A8F0621F5D" /max:2GiB

      [11/06/2014 11:24:29 am] Backup: Drive 0 Microsoft reserv Partition (01) 128 MiB GPT Entry

      [11/06/2014 11:24:29 am] To: i:\WINDOW~1\LD40A8F0621F5D.TBI

      [11/06/2014 11:24:32 am] INFO: Total Sectors:262144  Total Allocated:262144

      [11/06/2014 11:24:32 am] INFO: 262144 Sector(s) backed up

      [11/06/2014 11:24:32 am] Backup: Drive 0 (C:)  Partition (02) 100 MiB EFI System

      [11/06/2014 11:24:32 am] To: i:\WINDOW~1\LD40A8F0621F5D.TBI

      [11/06/2014 11:24:32 am] INFO: Total Sectors:204800  Total Allocated:38018

      [11/06/2014 11:24:32 am] INFO: 38018 Sector(s) backed up

      [11/06/2014 11:24:32 am] Backup: Drive 0  Partition (03) 953540 MiB HPFS/NTFS

      [11/06/2014 11:24:32 am] To: i:\WINDOW~1\LD40A8F0621F5D.TBI

      [11/06/2014 11:36:10 am] INFO: Total Sectors:1952849920  Total Allocated:75333200

      [11/06/2014 11:36:10 am] INFO: 49706584 Sector(s) backed up

      [11/06/2014 11:36:15 am] Operation Completed with Error Code 0

      [11/06/2014 11:36:15 am] Stop

      --------------------------------------------------------------------------

      [11/06/2014  2:31:56 pm] /r /o /d:0 /f:i:\WINDOW~1\LD40A8~1.TBI /rb:0

      [11/06/2014  2:31:56 pm] Image for Windows 2.79 (GUI)

      [11/06/2014  2:31:56 pm] Starting ...

      imagew.exe /r /d:w0 /f:"i:\WINDOW~1\LD40A8~1" /o

      [11/06/2014  2:31:56 pm] Restoring: Microsoft reserv Partition (01) 128 MiB GPT Entry

      [11/06/2014  2:31:56 pm] To: Drive 0 ------- Partition (80) 953868 MiB Free Space

      [11/06/2014  2:31:56 pm] From: i:\WINDOW~1\LD40A8~1.TBI

      [11/06/2014  2:32:01 pm] Restoring:  Partition (02) 100 MiB EFI System

      [11/06/2014  2:32:01 pm] To: Drive 0 ------- Partition (81) 953640 MiB Free Space

      [11/06/2014  2:32:01 pm] From: i:\WINDOW~1\LD40A8~1.TBI

      [11/06/2014  2:32:01 pm] Restoring:  Partition (03) 953540 MiB HPFS/NTFS

      [11/06/2014  2:32:01 pm] To: Drive 0 ------- Partition (81) 953540 MiB Free Space

      [11/06/2014  2:32:01 pm] From: i:\WINDOW~1\LD40A8~1.TBI

      [11/06/2014  2:44:02 pm] Operation Completed with Error Code 0

      [11/06/2014  2:44:02 pm] Stop