3 Replies Latest reply on Nov 26, 2008 3:50 AM by nickmo

    PXE Boot Menu: (HTGET: error connecting to IP address)

    Rookie

      After carriing out a side by side upgrade 8.5 to 8.8 I have an error with pxe boot menu.

       

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 0

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 1

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 2

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 3

      FAILED: to get to file /landesk/files/deconnect

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 0

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 1

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 2

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 3

      FAILED: to get to file /landesk/files/decode

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 0

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 1

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 2

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 3

      FAILED: to get to file /landesk/files/dmstring.ini

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 0

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 1

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 2

      HTGET:error connecting to 10.x.x.x, retry 3

      FAILED: to get to file /landesk/files/bootmenu.bat

       

      The IP address it’s complaining about is the old server. I did copy the LDVBOOT.IMG, Bootmenu.1 and the Dosundi.1 from the old server. I did check the files and changed the server info to the new information.

       

      What else should I be doing??

       

      Many thanks.