2 Replies Latest reply on Dec 23, 2009 1:39 PM by koodal18k

    CBA_ERROR:-1917761387

    Rookie

      We are currently facing an issue. Attached is the log from the core server. The OS deployment stops responding and ends up with CBA_XXXX Error. Following are troubleshooting steps we did as suggested in the LANDesk Community. Links are below http://community.landesk.com/support/thread/4049;jsessionid=67DD94F7A2CC9E63A53AF703246C0FDFhttp://community.landesk.com/support/message/33662#33662

      1. Recreating the OSD Script                                                                      Result : Failed and same issue
      2. Deleting the inventory record of target system from the core server.            Result : Failed and same issue
      3. Restarting the LANDesk services like LANDesk Management Agent          Result : Failed and same issue

                LANDesk Inventory Server IIS   LANDesk Scheduler Service                                                                                                                                                                                                                                                                                                      We still have the same problem andhaveno clue in this. According to me the Core server is not responding to the clients to initiate the further instructions. Can anyone help us to solve this issue

        • 1. Re: CBA_ERROR:-1917761387
          Rex SupportEmployee

          At this step the client should have rebooted into the PE environment and then core will attempt to ping the device and the device should respond if the device fails to respond to the ping after a a period of time the task will timeout and fail.  The question is did the device reboot and successfully load the PE environment

          • 2. Re: CBA_ERROR:-1917761387
            Rookie

            Rex,

             

            Thanks for your reply

             

            No The device didn't rebooted. it remains with Landesk screen but i can ping to core from the cmd prompt....